Hej helg!

Hej på dej helg!Det har varit en solig och fin vecka.

Visst är det underbart när man får gjort det där som man gruvat sej för ett tag. Samtidigt som man vet att det egentligen inte är nåt större jobb alls well,well. Nu kan jag i alla fall stryka ännu ett projekt från listan .

Skärmväggarna som morbror Christer byggde till oss för många år sedan behövde få sej ett nytt lager med svart lasyr. Skrurade av dom först med fasdtvätt och borste. Sedan torktid på två dagar(,hallelulja att det varit sol hela veckan.)

Det här med att vänta är ju inte min grej nope,nix,icke sa nicke. Men när det gäller att måla utomhus så är det bara att glatt vänta in torktiderna.

Som tur var så har jag ett ganska så rejält trädäck som behövde få sin årliga kiselbehandling också den krävde tvätt innan,pust! Men nu har även det behandlats.

Älskar känslan när ett projekt är klart. att få ställa tillbaka möbler och krukor . Slänga på några vegetariska burgare på grillen och njuta av kvällen med Daniel blev pricken över i .

I eftermiddag kommer Vilma till mej efter skolan. I kväll blir det fredagsmys varvat med kontorsjobb. (Jag får hjälp av Daniel med ett projekt som kommer att blomma om ett tag…) Ni kommer självklart att f del att det här spännande arbetet som jag planerat för och tänkt på i många år .

Vill avsluta med att visa ytterligare en nyhet från butiken . En klassisk tidlös men ändå en utstickare.

Staty [498kr]

I morgon blir det butiken och cafeet . Måste prova vår goda glass…

Ha en fantatsisk fredag vänner !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s