Trädgårdstisdag

God förmiddag vänner.

Hemma hos mej

I går var halva utbyggnaden full av växter. Det varnades för att det bara skulle vara någon ynka plusgrad i går natt så hela gänget fick komma in.

Nu har dom fått komma ut igen, längtar tills jag får plantera dom ute i sina rejäla sommarkrukor. Växter mår som bäst i rejäla krukor så är det bara. Har varit och köpt in ytterligare Draccena,kul när man ser vilken skillnad det är i storlek på mina gamla som jag haft i många år.

Det blev sex plantor av Lavendel oxå. Har inte varit sugen på den doftande busken på några år men nu kändes den helt rätt. Efter sommaren planterar jag ner den bland de andra i rabatten. Väldränerat,soligt och skyddat läge är det som gäller.

Tänkte bjussa på ännu ett presenttips från Victoria home till Morsdag . Kolla in den här kristalljusstaken och bollen som är en ljuslykta , fina presenter som hon garanterat kommer att njuta av länge.

Ljusstake [[649kr] ljuslykta [599kr ]

I morgon ska jag jobba i butiken och cafeet. Tänkte kolla in de fina korgkrukorna,två av varianterna går dessutom att hänga upp som superfina amplar också är dom plastade på insidan, perfekt!

In och kika in våra fina utemöbler, krukor och andra härligheter till skönaste utelivet.

Önskar er en fin tisdag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s