Påskdagen

Jag älskar personlig inredning och unika inredningsdetaljer . Nu har vi fått in så många av mina favoriter i butiken.

Enkla extra och fina brickbord [1600)]

Såklart ligger även brukskeramik högt på listan.

Mugg [98kr]

Och unika köksdetaljer ….

Det här med dukning har alltid varit och kommer nog alltid att vara en av mina mest kreativa uttryck som jag tar mej för både till vardag men förstås även till fest. (När man nu kan styra upp en fest igen…)

Behöver inte vara nåt tjusigt och invecklat med vikta svanar av damastservetter eller metervis av girlanger eller överdådiga buketter för den delen . Det räcker gott med lite rustika tallrikar,några snygga glas och en mjuk och skön linneservett .

Dagens första måltid är tydligen inte alls den som är dagens viktigaste ,vet man nu. Men jag uppskattar stora goda och nyttiga frukostar .

I vårt trettonde rum i butiken hittar du vårt kök. Här rumsterar både keramik,porslin.glas,tygservetter,skärbrädor och allt möjligt annat trevligt till alla typer av dukningar och måltider.

Sen så är det ju inte så dumt att vi har Victoria homes skafferi precis bredvid också.Fullspäckat med goda lösviktteer,smaksatt kaffe,tekannor,muggar,tryffel,olivoljor,salt i alla möjliga goa smaker ,borsdricka,mohitolemonad och en väldig massa annat smått och gott.

Vi har öppet 12-16 idag.

Välkommen in!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s