Lördag

Gomorron tidiga lördag morgon . Är så glad att jag har ett jobb som jag på riktigt längtar till . Helt ärligt så ser jag alltid fram mot mina härliga lördagar i butiken och cafeet.

Att få träffa alla goa,sköna kunder och gäster . Åsså min fina,fina och duktiga personal. Min nya kompetenta och gulliga butikschef Malene ,min effektiva, initiativrika,duktiga kökschef Frida som varit med i många år nu. Sofie,Amanda, Frida.Å,Sandra och Hanna. All extra personal Minna, Alexine ,Noah, Anna och Isolde som i vanliga fall jobbar varannan helg och alla lov men nu fått jobba in lite mindre under det här året . Är så tacksam att vi har dom alla med oss.

Cafe Victoria

I dag ska jag kolla in ännu fler fina modenyheter som kommit till butiken . Den här brallan ska jag ska prova.

Byxa linne [900kr]

Dagens outfit för mej blev idag den här otroligt sköna byxan . Hög i midjan och med massor av stretch med fickor som sitter snyggt långt fram. Kanske blir det den här sköna beigea toppen eller kanske den nya vita blusen …

Hoppas vi ses!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s