Trä

Har snöat in mej på trä. Inte så mycket i möbler kanske ,men i de små detaljerna .

Unika små lådor som haft ett liv som tegelstensform , bir bra att förvara allt möjligt i [159kr]

Vill slå ett slag för den fina skärbrädan igen . Älskar att använda mina olika skärbrädor som bricka också . Vilken skärbräda det för tillfället blir beror förstås en del på hur mycket som jag ska äta just då men även en del på vilken form brädan ska ha.

Den som är och rejäl eller den som är avlång och lite tunnare eller varför inte den lilla .

Alla är unika, släta och sköna att hålla i.

Jag har egentligen bara två möbler av trä hemma just nu . Det stora unika matbordet i utbyggnaden där vi ofta äter både frukost , lunch och middag .

Och det låga opiumbordet på övervåningen . När jag köpte det var det vaxat i en mörkbrun nyans. Några år senare målades det matt svart, ytterligare några år senare slipade jag det helt trä rent med slip maskin . Den matta ljusa mjuka ytan av trä gillar jag mycket just nu.

Jo just det. Jag hann nästan klart målning i kontoret . Jag blandade tre av våra kalkfärger Pearl grey, French grey och soft beige och tillslut blev jag nöjd .

Det blev en ganska dov varmt grå beige nyans . Snart får ni se resultatet.

I Victoria home erbjuder vi mängder av unika möbler av både trä och metall .

Välkommen in!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s