Utelivet och påsken

Gomorron på er kära vänner. Vad jag gillar fina inredningsdetaljer. En del kan jag direkt känna att den här kommer definitivt att få vara med mej länge, länge . Det här är en av dom .

En skål formad av händer av marmor [799kr]

Nu är det bara två veckor kvar till påsk. Hemma i huset satte jag fjädrar och hängde ägg i påskriset för ett bra tag sedan . Varför vänta kände jag.

I Victoria home har vi inte bara fina små glasägg,fjädrar och ägg klädda av fjädrar i milda naturfärger att hänga i riset .

Utan även större ägg av glas att fylla med karameller , fjädrar bara låta dom vara fina precis som dom är.

Det här med påskgodis är ju kanske de allra härligaste med hela påsken .I vårt skafferi finns handgjort godis . Har provat alla ( av rena undersökningsskäl förstås, hehe!).

De är fantastiskt goda allihop .

Det är en härlig årstid vi har framför oss . Ser fram mot massor av sköna, värmande stunder vid den nya eldstaden ute i trädgården. Snart kommer den att övergå till att få en rostig patina också , så fint !

Vi har två eldstäder kvar i butiken. Det perfekta valet för den som är sugen på en rejäl , säker och snygg eldstad . Som dessutom blir som en skulptur i trädgården lika mycket som den ger en magisk stämning och en grill. Vad mer kan man önska sej av utelivet hemma .

Ha en riktigt fin dag vänner !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s