Hej på er kära vänner, det är helg igen.

Äntligen!(även om jag tycker att det känns som att det var helg i förrgår) . Tiden rusar iväg .

Bara måste få börja med att inspirera till en nedrans god middag som älsklingen bjöd mej på i veckan. Inspirerad av våra hotellvistelse med fantastisk middag på Gotthards .

Ugnsbakad spetskål, tar ungefär 20 min i ugnen på ca 220grader . Hacka hasselnötter och lägg bredvid kålen efter en kvart ungefär ,precis så de blir rostade och får lite färg .

Toppa med skirat smör och Hollandaise .
Blev magiskt med revbensspjäll till.

Bon apetit !
Våra ungdomar kommer till oss idag.
Det är dags för sportlovs kampen ! Jag och Daniel ska tillsammans med våra ungdomar fira sportlovet med en tävling fördelat på fyra grenar.

* Luftgevärsskytte
*Slalom race med Bob.
* Ballongboll
* Korridor bowling
Blir minst sagt spännande då lagen om två dessutom ska lottas om mellan varje gren .

Den nya eldstaden ska sättas upp och ställas på din plats ute . Sedan ska det grillas korv .

Nån go’ middag ska lagas och kanske blir det ett dopp i ute spaet..
Dagen avslutas med allas favoritlek,mörker kurragömma.
Ett fullspäckat schema idag alltså . Mer från hur det gick med allt framöver .
Ha en riktigt fin fredag vänner !
/Kram Victoria