Jag hade en dröm

I natt drömde jag att all snö plötsligt var borta . På marken kikade istället porslinshyacinter upp med sina ljusblå blommor ,äppelträdens blad väntade på att vecklas ut och gräsmattan var frodig,grön och härlig under mina bara fötter . Underbart,eller..?

Det gick inte många sekunder tills jag såg gräsklipparen som stod vid husknuten,bensinen var slut i det gamla åbäket och gräset behövde klippas.

Det rinner plötsligt ur näsan, ahh! jädrar vad mycket pollen som flyger runt. Jag tar upp ett papper för att snyta mej och ser den rostiga sekatören som sticker upp i trädgårdsbrallan.

Just,det! De taggiga rosbuskarna behöver beskäras och häcken i den lilla parken behöver trimmas . Alla krukor med palmer och kryddväxterna vid grillen ser törstiga ut….

Trädäcket behöver skuras och ogräset har redan tagit fäste mellan plattorna .

Jag inser att vintern är ganska skön ändå,,, då plötsligt solen och en het sommarvärme var här i ett nafs. Parasollen behövde fällas upp för att ge lite skön skugga över solsängarna. Med en inredningsmagasin underarmen siktade jag in mej på skuggan i den stora soffan i loungen.

Summan av kardemumman som jag ser det är helt klart att längtan efter sommaren växer för varje dag,ungefär i samma takt som snödrivorna . Nu får det fasen ge sej !Men vips så är våren här,vänner , det brukar alltid gå fortare än vad vi tror .

Vet att det har packats upp fina inredningsdetaljer till det sköna utelivet i Victoria home under helgen .

Lyktor av plåt med glas inuti .

Nätta välarbetade klot .

Och en massa andra härligheter för ett mysigt inneliv tills värmen är här .

Välkommen in och kika vetja!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s