Yogi…

Gomorron på er kära ni. Jag sitter och poppar med lite sköna sommar vibes till kaffet idag .

Sommarens nya spellista ska göras. Det här är ett ständigt pågående projekt som jag håller på med . Varje säsong introduceras en ny spellista i butiken och caféet .Tycker att det är så roligt att välja ut en skön blandning av låtar .

Och vet ni vad jag har börjat med…herregud det här är så otroligt märkligt hörni.. Som ni säkert har förstått vid det här laget så är jag så långt ifrån att vara en yogi människa som det bara är möjligt.

Tvärtom så osar ”stel som ett kylskåp effekten” från mej,. Det är nog inte många som är stelare än vad jag är .Sedan så är det ju det här med att jag alltid ,alltid gör precis allt precis nu och också supersnabbt. Thopp,thopp !

Jag blir nog aldrig någon riktig yogi men kanske blir jag lite mjukare och kanske,kanske att jag kan lära mej att ta det lite lugnt och långsamt på kuppen…iallafall ibland …kanske .

Idag blir det butik och café.

I ett av Café Victorias tre rum .

Hoppas vi ses idag !

Vi har öppet både butik och Cafe 10-18 .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s