Bonusfamiljen

I helgen hade jag och Daniel så mycket mys med våra ungdomar . Dom är verkligen så himla gulliga . Vi har sett på film, ätit god mat , åkt pulka , grillat korv och lekt allas favoritlek mörkerkurragömma.

Min Vilma och Daniels Joel är i samma ålder och Noah är två år äldre . I helgen bjöd Vilma alla på sin nya frukost favorit:havregrynsgröt toppat med stekta äpplen med kanel . Supergott!

Joel hade med sitt oculus spel med bland annat spelet Star wars det är väldigt roligt och verkligen en upplevelse att spela,men svårt .

Det är inte en lätt match att få ihop bonusfamilj livet. Två boenden som ska roddas,väskor som ständigt ska packas eller packas upp och mat som ska planeras till bägge hemmen. Mycket planering blir det .Samtidigt så är det väldigt härligt också. Bara att få byta miljö är inspirerande (speciellt nu när vi inte kan resa).

Hos Daniel i lägenheten i stan .

Planen från början var att vi bara skulle ses ibland och absolut inte leva något trist vardagsliv tillsammans å nej, absolut inte! Här skulle bara livets härligheter delas .

Gick inte så där jätte bra … vi bor förstås ihop till vardags!(när vi inte har barnen. ) Det märkliga är att all tid vi ses känns som exklusiv och härlig bonustid . Så den ursprungliga planen har på ett sätt åndå funkat kan man säga !

Hemma i huset

Har hittat en bra ställe till de nya gräsen hemma i huset. Älskar såna här inredningsdetaljer . Rejäla och något utöver det vanliga . Det går förstås att klippa av dom till önskad längd ,men just här och nu passar dom bra i sin fulla längd på ca 160cm .

Just här har jag använt tre stycken buntar [98kr/st]

Den svarta urnan (eller om ska kalla den vas )blir så fin med vad som helst i tycker jag, eller bara dom den är för den delen . Finns också den i butiken just nu.

Jo hörni , det har kommit in hur mycket fint som helst i Victoria Home . Både inredning och kläder .

Varmt välkomna in och hitta dina personliga favoriter !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s