Så sjukt tråkig .

Har det hänt dej nån gång ?Att man plötsligt upptäckt att man blivit så fruktansvärt tråkig. Ibland känner jag att jag blivit så otroligt mesig och trist .

Hemma

Förut kunde jag inspireras av en liten gnutta av något,kunde vara lite vad som helst . Spontaniteten var där på ett kick!

I Victoria Home

En bild i ett reklamblad,en film,inredningsmagasin eller från en skogspromenad . Jädrar, där kom den!Tjoho! Så var det ! Hem och måla om ,flytta om alla möbler i huset ,gräva ner ett par träd eller varför inte göra en ritning på drömträdgården ,liksom . Ni fattar .

Nu så ska det till något mycket mer. En enkel liten resa till Bahamas kanske eller besöka Formex mässan med 800 utställare en vecka bah! Det är skillnad det!Ni förstår ju, det går skitdåligt med inspirationen.

Victoria Home

Och det som kanske är ännu surare är att det sitter så sjukt mycket längre in att faktiskt göra något av den där eftertraktade inspirationen när den väl kommer.

Well,well, nu har jag iallafall beställt galet snygga,personliga och annorlunda inredningsdetaljer till butiken . Jösses alltså. Känner en spirande inspiration bara jag tänker på det, härligt !

I dag ska jag jobba i butiken och cafeet , det blir ett spännande möte under eftermiddagen.Bara det får jag en sån kick av,så spännande . Mer om det senare ..,

Vi har öppet 10-18 och du är så välkommen !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s