Solen

Det är tulpanernas tid.Bladen från buketten jag fick av Daniel har börjat falla och visst är det något vackert även med det känner jag.

Jag älskar att ljuset är på väg tillbaka .

I söndags gick jag,Daniel och hans killar en promenad till havet (Vilma var och åkte slalom med en kompis över dagen ). När vi kom ut ur skogen och möttes av den stora solen var känslan magisk .

Vet inte ens när jag såg solen sist och det var så härligt att känna hur den till och med värmde en aning .Det känns så hoppfullt att den är tillbaka.

Vi har öppet butik och Cafe 10-18 idag.

Vårt stora Cafe Victoria är luftigt men mysigt med sina tre rum . Här erbjuder vi bland annat våra nybakade bakverk, vår populäraste macka:Vickans Räkmacka med handskalade räkor,Vickans Caesarsallad och våra rätter med bakad potatis och vår handgjorda skagenröra toppad med handskalade räkor,för att nämna några favoriter.Självklart har vi även takeaway på hela vårt stora sortiment .

I Victoria home med sina 11 rum & kök och 320kvm har vi ställt ut ytterligare fyra handsprit stationer. Vi får ta in 33 kunder samtidigt, enligt de nya restriktionerna, vilket vi förstås följer ,utan problem.

Välkommen in!

Ha en fin dag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s