Juldagen

Det blev en fin julafton. Jag är så tacksam att jag fick träffa iallafall några mina allra närmaste.

Min fantastiska Vilma,hennes gulliga mormor tillika min mamma,min älskade Daniel och även Vilmas pappa. Vi har alltid firat julafton tillsammans jag och exet . Är så tacksam att vi har en sån bra relation .

Årets julmiddag blev enkel men fantastiskt god .
Mammas dillar och min farmors specialare vegetarisk sallat med vispad grädde .

Att även snön kom var som ett mirakel . Så fantastiskt vackert och gnistrande allt blir med ett lite vit snö.

I vanliga fall så brukar vi åka till storebror Jörgen,hans gulliga Åsa och deras sex barn,barnbarn och barnens respektive i deras stora fina hus i Västerbacka i dag.Men i år blev det förstås annorlunda .

I kväll ska vi äta middag hos mamma jag och min älskade Daniel . Skönt att komma sej ut från huset en stund .

Hur har ni det så här mitt i julen? bra hoppas jag. Även om allt är märkligt och konstigt så Ian det ändå bli ganska så bra. Våra ungdomar är supernöjda och det är ju ändå det som värmer oss allra mest .

Imorgon är det annandag jul och jag ska jobba . Vi har öppet butiken och caféet mellan 12-16.

Önskar er en lugn och skön juldag .⭐️

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s