Har möjligen hjärnan krympt…

Hej på er kära vänner.Det är 10 dagar till julafton idag. Känner att jag behöver ha lite extra koll på dagarna nu . Eller på allt egentligen.

I min lilla gå-in-garderob står adventsljusstaken för Dej som gillar det stora och maffiga . Ljusstaken finns i Victoria Home .

Det är som om tankarna mest åker omkring helt utan styrning. Är ju i och för sej inget helt nytt för mej…men nu undrar jag hur det står till egentligen .

Tanken har kommit över mej… tänk om hjärnan har krympt . Haha! Förändringen skulle nog inte vara så särkilt stor men ändå…

Bara det här med att ha koll på tiderna på uppesittarkvällen, vad vi ska äta och vem köper Bingo lotterna? Vi är ju ändå fyra personer, vilket innebär ett stort gäng det här året! Stora frågor och massor att planera för mej och min pytte lilla hjärna just nu.

Då har vi inte kommit till själva dopparedagen än! Jösses! Vi kommer att fira med Vilma hennes pappa Matte och mamma förstås .På kvällen kommer Daniel och hans killar,kommer att bli så roligt för barnen och mysigt för oss. Helt ärligt så har det varit mycket planerande med julmat och tider hit och dit även om vi är så få. Kanske är det för att man inte haft några middagar på länge .

Förra årets julafton

Men jag gillar att planera det är väl bara det att jag har fått planera om allt ett par tre gånger. Nu är det dukningen till julafton som jag funderar på. Är sugen på att använda vintergrönt och julrosor .

Kvistar av Julros i butiken .

Jag känner att det kommer att det kommer att bli en urmysig jul .

Önskar er en fin decemberdag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s