Krinsch

Gomorron på er kära vänner. Jag har precis kramat min Vilma hejdå i dörren innan hon cyklade till skolan.

Det här med att vara förälder har sina faser har jag märkt . (No shit Sherlock). Från att vara en iallafall hyfsat poppig person I hennes liv (ja,ja det var några år sedan) till dagens grova degradering .

Hepp! Så var man nere ett gäng pinnhål på poppis skalan. Nu är mitt största jobb som förälder att vara fruktansvärt pinsam .Eller ”krinsch” för jösse namn använd ALDRIG tonårsord. Då kan man lika gärna gräva ner sej ruskigt djupt i pinsamhets-gropen direkt.

En annan sak som jag tydligen inte ska ägna mej åt är att skratta . Fy, det passar sej icke! Tydligen låter man mer som en fiskmås än en glad mor så gäller det att hålla sej lugn och väldigt tyst.Här är jag nog helt klart sämst,ha ha!

Att prata ska gärna undvikas i det längsta . Man säger ju så sjukt konstiga och pinsamma saker till kompisarna Till exempel något i stil med ”Ska ni vara hemma i jul?”, ”Vad önskar du dej i julklapp ?”Eller hör på den här då”Vilken maträtt gillar du allra mest?” Nej,nej och åter nej!

Sedan är det det här med vilka ord man använder och hur man uttalar dom,mycket viktigt . Här gäller det att ha koll. Har tydligen väldiga problem med att uttala bland annat ordet ”sushi” och att vi använder helt fel ord när det kommer till ”pommes frites” eller ”pompa,som jag och Daniel säger (gud förbjude). Det heter ”pommes” punkt ! Mycket viktigt.

Här fick ni en minilektion om hur man ska uttrycka sej och framförallt bete sej när man har tonåringar . Just det ja, vill ni ha era tonåringars uppmärksamhet eller kanske rentav hjälp med handlingen.Sjung en julsång eller annan valfri poppig låt när ni är i mataffären . Lägg till några snygga moves också för bästa effekt . Du får garanterat hjälp av din tonåring,om du lovar att sluta sjunga och göra breakdance dansen.

P.s Hon är världens goaste min Vilma och hon har fantastiskt fina och gulliga kompisar .

Ha en fin tisdag hörni!

/Kram Victoria

4 reaktioner på ”Krinsch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s