Calm and cozy

Så härligt med söndag hörni. Att få ligga och dra sej lite extra länge. Den här söndagen är vi hemma i huset jag och min älskade Daniel.

Snart har det gått ett år sedan vi träffades .Känns som om vi känt varann för evigt på ett sätt och som om vi träffades går på ett annat .

Det är en historia som jag berättar mer om då.

Jag är en sån som unnar mej alla inredningsmagasinens julnummer . Älskar julig inspiration,har gjort det så länge jag kan minnas .

På ett mittuppslag stod det i ett lite snirkligt typsnitt : “ Keep calm and cozy “ följt av härliga bilder på fötter i raggsockor och muggar med varm choklad med marshmallows. (Ni vet vilken typ av bild jag menar .)

Det lät och såg så himla rätt ut kände jag. Fasen där vill man ju vara och mysa. Att känna sej så där skönt calm and cozy och bara vara.

Nu är det ju så att jag nog aldrig riktgt kommer dit. Är en sån som gärna tar det lugnt men jag vill gärna ha ett mål, en sån som ofta är på väg till nästa mysiga stund.

Men jag har märkt att Daniels lugn har påverkat mej mycket. Vi sitter ofta och pratar inpå småtimmarna och kan verkligen fånga nuet.,men det krävs liksom att vara två.

En sån där riktigt calm och cozy person kanske jag aldrig blir när jag är själv. Chokladen dricks upp för fort,raggsockorna blir för varma, några fler ljus behöver tändas och kanske är det ännu bekvämare att sitta där borta i schäslongen och så vidare .

Men får jag lite fotmassage och ett par fina blå ögon att försvinna i så kan jag definitivt sitta kvar…Idag blir det en sån dag.

Vi har öppet butiken och cafeet 12-16.Där hittar du både sköna stickade sockar och härliga keramikmuggar .

Välkomna !

Kram på er.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s