Skapa julstämning

Jag har alltid börjat tidigt med att skapa julstämning i huset. Önskar att jag var en sån som kunde ta det lugnt, såsa omkring i raggsockorna och mysa med en kopp glögg mellan varven när jag julpyntar.

Nope! Så går det inte till, allt går i en rasande fartJag dundrar upp och ner för trappan till övervåningen . Där uppe är vindan den med den lilla dörren som jag en gång för många år sedan målade ordet ”Christmas ” på med hjälp av en schablon..

Hemma i vardagsrummet.

Där inne på vindan har jag mina lådor med julkulor , bordsgranar,girlanger av granris och förstås en och annan tomte.

När första advent står för dörren vill jag att hela huset ska vara insvept i en skön julstämning. December ska handla om att mysa med Vilma,,njuta med min älskade Daniel och att umgås med nära och kära under hela magiska advent .

Många tänker som jag och vill också bli klara i tid har jag förstått .I butiken berättar kunder ofta för mej om vad mycket denna underbara månad betyder för dom.

I Victoria home

Längtar så mycket efter att starta julen hemma! Har tjuvstartat en del kan jag erkänna…

Vilma har höstlov och har inget emot att julen kommer tidigt i huset .

I butiken har vi varit i gång med både adventsstjärnor, ljusstakar och julkulor ett tag. Precis som vanligt så har vi ett väldigt begränsat antal av allt .Har ni några favoriter så vänta inte för länge så ni missar dom.

Sköt om er vänner !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s