Elsa skulle fyllt 23 idag…

Gomorron på er vänner.Jag har precis pussat hejdå till min älskade Vilma som cyklat till skolan .

Fredag morgon

Hon är verkligen solstrålen i mitt liv. Så glad,kreativ och tokrolig och nu kan jag även lägga till klok och ordningsam .

Vilma 🤍

Är så tacksam att jag fick vara mamma till just henne .

Ni som varit här ett tag vet ju att jag haft ett till barn, vår älskade Elsa som just idag skulle fyllt 23 . Nu är det två år sedan hon gick bort.

Elsa öppnar paket på sin födelsedag för många år sedan .

Känner att mitt band till Vilma är så djupt och starkt. En hel del gånger var Vilma med till akuten och fick tillsammans med oss uppleva många starka känslor och jobbiga stunder när Elsa var svårt sjuk.Trots att jag och flickornas pappa verkligen önskat och ansträngt oss hårt för att skonat henne . Kanske är det lite därför som jag upplever banden så starka .

Elsa

Vet att Vilma ofta saknar och tänker på sin storasyster och på allt som hon hade önskat lära henne men inte hann. Även om Vilma saknar sin storasyster och jag saknar min äldsta dotter nåt oerhört så har vi varann och tillsammans har vi en skatt av många fina och roliga minnen med Elsa.

Vilma & Elsa

Vi mår bra jag och Vilma och idag är det en fin dag .

Det är härliga september hörni och dessutom är det helg. Det känns ändå bra .

Önskar er en mysig fredag.

/Kram Victoria

4 reaktioner på ”Elsa skulle fyllt 23 idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s