2,5 år

Hej ny vecka !

Hemma

Jag gillar att fira både det ena och det andra här i livet. Upptäckte i morse att jag helt glömt bort att fira min träning .

I augusti var det två och ett halvt år sedan som jag tog upp styrketräningen igen,efter tjugofemårs paus från gymmet.Hade gått väldigt många,långa powerwalks under några år innan men att komma igång på gymmet var nåt helt annat förstås .

I Holmsund har vi nära till både havet och skogen.

Sedan i mitten av sommaren har jag förändrat en del. Jag har bytt ut powerwalksen med viktväst och pumpstavar mot jogging/ lunk/ snabb promenad tempon . Gillar att göra små förändringar och förbättringar i min träning.

Jag och Daniel varierar mellan två olika gym ( beroende på var det är minst antal människor just den dagen ). Vi håller förstås avstånd och torkar av maskiner och vikter både före och efter vi använt dom.

Min önskan med det här inlägget är att inspirera er till träning ,vilken som helst, inspirationen och suget efter passen kommer garanterat att komma när vanan och rutinen sitter. I somras fyllde jag femtio så det är aldrig,aldrig är för sent att komma igång!

Ha det fint vänner och kör hårt !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s