Lampor och en noshörning

Gomorron på er! Är i butiken och cafeet idag. Har kollat in ännu fler inredningsnyheter som precis kommit in. Gillar verkligen det som sticker ut, kolla in den här.

Noshörning [598kr] Lampa [5500kr] rund spegel med ram 80cm [898kr]

Gillar den här droppformade lampan, skulle vara fin i ett hörn eller flera stycken ovanför ett bord, på rad eller tillsammans i olika höjder . Den är gjord helt av plåt och ger ett väldigt mysigt sken genom de små hålen .

Lampa [649kr]

På tal om mys, älskar de här mörka kvällarna . Hemma vid huset lyser golvlampan och den lilla bordslampan året runt. Finns ett fåtal kvar i butiken, till HALVA PRISET! Missa inte det .

Hemma hos mej.Golvlampa [ord.1998kr] NU:[999kr] bordslampa [ord.1298kr] NU:[ 650kr]

En annan lampa som jag tycker har massor av personlighet är den här maffiga bordslampan med blad . Så fin att bryta upp och ge kontrast i en strikt inredningsstil också sprider den ett mjukt fint sken också tycker jag.

Lampa [ 1498kr] oljelyktor fr[198kr]

I dag ska vi fortsätta att packa upp snygga inredningsnyheter och massor av fint mode. Precis som vanligt så tar vi bara hem ett fåtal av varje modell, allt för att ni ska hitta personlig inredning som ni näst intill får vara helt själva med.

Hoppas vi ses!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s