En sen,mysig och stojig kväll

Då har det blivit söndag kväll. Känns att det varit fullt upp i helgen även om det varit en både rolig och positiv helg på alla vis.

Jobbade i butiken och cafeet i lördags, är så tacksam över alla glada och nöjda gäster och kunder. Att hålla avstånd har blivit naturligt på nåt vis.

Cafe Victoria

När det blivit eftermiddag och jag,Ångan, Amanda och Sandra stängt både butiken och caféet efter en riktigt bra dag var vi så nöjda.

I Victoria home hittar du det fina unika fatet [298kr] leopard [fr 198kr]

Lite senare när lördagen övergått till tidig kväll kom Danne och hans killar till huset,jag,Vilma och hennes kompis Meya.Vi lagade mat och hade en mysig middag tillsammans .

Efter middagen cyklade våra ungdomar till affären för inhandlande av lördagsgodis och ett stopp hos mormor och hennes studsmatta.

Det blev en sen,mysig och stojig kväll .

Vi började,i vanlig ordning söndagen med en grymt stor frukost/lunch. Historier från förr berättas med inlevelse,vilka djur är man rädd för och har man till och med blivit biten nån gång! Och förstås den nu mera stora frågan:vad ska vi göra i sommar?

Kidsen

Det enda vi vet är att vi kommer att tillbringa en del dagar på min och Vilmas uteplats.

När brunchen var avslutad var det dags för oss alla att åka och bada i badhuset här i Holmsund. Efter några timmar i vattnet var vi alla trötta och väldigt nöjda . Danne och killarna åkte hem till stan och jag och Vilma till huset.

Önskar er en fin söndagskväll vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s