En obehaglig känsla

Den här morgonen har jag suttit och kontorsjobbat hemma i huset. Ute skiner solen. Jag kan nästan höra hur det växer i trädgården.

Porslinshyacinterna under prydnadsapeln på framsidan blommar nu.

Var med om en väldigt obehaglig känsla när jag kom hem efter min långa promenad igår . Hann bara ta av mej viktvästen och börja sopa upp alla prydnadsäpplen som fallit över skiffergången. Efter bara nån minut fick jag vad som kändes som en typ av kramp i bröstbenet .

Jag stapplade in och satte mej i vardagsrummet , gick runt en stund samtidigt som det onda liksom kom och gick. Till slut släppte den och jag kunde börja fixa lite med middagen. Väldigt obehagligt var det iallafall .Efter en liten stund kom min Daniel hem,vi åt middag och det kändes tryggt att inte vara själv.

Tallrik ,glas, tillbringare,vaser och ljusstakar hittar du i butiken.

Men idag är det en ny dag , ska fokusera på att ta det lite lugnare tänkte jag.

Victoria home , ljuslykta/ vas/ kruka [498kr]

Men det blir kul att åka och jobba känner jag. Vet att det packats upp massor av fina nyheter …

Hoppas vi ses!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s