Tanken svindlar

Helgen har övergått till en ny vecka. Har bott hos Danne i helgen men nu är vi tillbaka i huset i Holmsund med allt pick och pack,många väskor blir det …

Höj och sänkbar jordglob [729kr]Hög vas/kruka [329kr] lägre [259kr] lökvas [79kr]

Ibland svindlar tanken på hur fort allt har gått och hur fantastiskt fint vi har det, jag och min Danne. Även våra tre underbara ungar har det bra tillsammans det är så himla roligt . Vi har bägge svårt att leva mellanmjölksliv, det här med att vänta och se, sitta lugnt i båten och jada,jada går bort.

Killarna ,Astrid (Vilmas kompis) och Vilma
Joel och tjejerna

Jag har startat en fas i livet som jag inte hade varken planerat eller räknat med.

Kärleken har vänt allt upp och ner på allt, på ett sätt som jag inte kan beskriva känner jag . Det bubblar av känslor och tankar som tar upp orimligt mycket tid och energi, helt underbart .

Helst skulle jag vilja vara i det här magiska kärlekslandet jämt men jag förstår ju att det inte kommer att fortsätta att vara riktigt så här utan utvecklas och förändras ,om vi får chansen.

Vas [229kr] ljusstake av gjutjärn [249kr]

Samtidigt som jag har huvudet där mitt uppe bland molnen så är det en orolig tid i vi lever i med proportioner som ingen av oss upplevt tidigare .

Det är mycket att oroa sej över inte minst för sina nära och kära. Så är det ju för oss alla och större delen av tiden funkar det ändå rätt så bra att tänka realistiskt och klokt känner jag.

Men stundtals upplever jag att det är för tungt och för mycket att handskas med.

Nu ska jag ta hand om den här nya veckan på mitt bästa sätt.

Med massor av kärlek, jobb,promenader och träning hemma.(Danne har tagit hit sina hantlar så nu kan jag köra på lite tyngre, bara en sån sak !)

Ta hand om er hörni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s