Well, well …

Jag är en sån som i det allra flesta fall håller mej på den optimistiska sidan av livet, men såklart inte jämt . Känner mej en aning gnällsugen idag . Jag vet att jag precis som alla andra ska jobba på att ha en positiv inställning till livet, speciellt nu.

Var på middag hos mamsen häromkvällen.

Well,well det finns så mycket och så många nära och kära att oroa sej för så ibland är det avkopplande att gnälla om mer ytligare saker som till exempel styrketräning ( eller snarare utebliven sådan). Har börjat använda mina skulpturer som hantlar och ett sånt där långt tränings gummiband här hemma . Bättre än inget är det ju definitivt…

Något annorlunda hantlar

Hade tänkt gnälla om mycket mer men har bestämt mej för att sätta punkt på gnället för idag. Men lovar att jag definitivt kommer att återkomma i ämnet.

Känner att jag är så otroligt nyfiken på alla nyheterna som kommit till butiken . Massor av både inredning, möbler och mode.

Till exempel så har den fantastiska drinkvagnen med skinndetaljer kommit in igen . Tog slut så snabbt första omgången så vi beslutade oss för att ta in den igen.

Drink vagn [2500kr]

Väggljusstakar i flera fina varianter från I am interior och kolla in de här!

In och kika eller ring eller maila så skickar vi.

Ha det fint hörni .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s