Bonusfamiljen

Det är söndag idag vänner. Jag,Danne,killarna, Vilma och hennes kompis Astrid har alla sovit över i huset. Vi har precis ätit brunch med en väldig blandning av det mesta på matbordet. En del av barnen är tröttare än andra , vissa (egentligen bara jag) är hungrigare än alla tillsammans och några är bubbliga av alldeles för mycket skratt.Så härligt och rörigt på samma gång.

Vi hade en riktigt mysig kväll igår, middagen som egentligen skulle grillas blev avblåst (av för mycket av just blåst)och blev istället stekt inne i köket. Funkade hur bra som helst .

Det blev mörker-kurragömma,så himla roligt ! Efter att det ena knäppa gömstället efter det andra hittats (följt av hysteriska skratt) var det dags för ett dopp ute i spabadet under en stjärnklar himmel . Ett fint avslut på en grym kväll med hela bonusgänget känner jag.!

Vilma

Nu har Danne och killarna åkt hem till stan igen och jag ska gå till mormor och sätta upp Vilmas studsmatta. Sedan bjuder morran oss på middag . En lyxig och skön söndag alltså,även om jag redan saknar min älskade Danne så fjantigt och så himla härligt !

Kram på Er alla fina.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s