Restriktioner

I tisdags gick vi ut med restriktioner från folkhälsoinstitutet angående bordsservering i vårt Cafe Victoria . Vi dubbel och trippelkollade i går hur reglerna verkligen skulle efterföljas . Det visade sej att vi tydligen var en aning FÖR petiga och noggranna. Vi behöver inte jobba med bordsservering utan uppmanar våra fina gäster att hålla avstånd när det bildas kö . Ni är så varmt välkomna till vårt mysiga Cafe Victoria, Väljer ni att ta med er lunch , nybakta bakverk eller ekologiska kaffe så går det förstås också alldeles utmärkt!

Ha det fint vänner .

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s