Onsdag

Börjar den här dagen som alla dagar, i badrummet . Har testat en av våra nya flytande tvålar och för mej som har ganska torr hud funkar den här toppen både som duschtvål och handtvål .

Ska testa kroppslotionen också,fast kanske variera mej med en annan doft,fast alla var så fräscha…finns fina doftljus i samma serie också. Ett härligt presenttips också känner jag spontant .

Hand & body wash 169kr

Måste få börja med ett kanske en aning för tungt ämne så här direkt på förmiddagen . Jag har en otroligt dålig sida (flera )men en av dom innebär att jag är så dålig på att hantera besvikelser . Kanske har jag haft för många, eller för få… svårt att säga .

I går fick jag och Danne veta att hans utbildningsresa till Florida i april (som jag skulle ha turen att få följa med på) inte blir av. På grund av att den som borde ha bokat upp utbildningsplatsen inte gjort det.Så sjukt tråkigt . Är ju definitivt ett lyxproblem,så långt är jag helt med,alla lever och har hälsan jada,jada,men fasen vad det suger att bli besviken .

Får se vad vi hittar på istället .

Idag är jag iallafall på jobbet och är trots allt rätt så nöjd,nu när den största besvikelsen lagt sej. Går runt och kollar in nyheter och väljer ut vilka nya plagg som ska med in till provrummet.

En annorlunda variant av fjädrar

Kolla in de här ..

Snikets med guldiga detaljer 499kr

den här…

och de här .

Eterneller 79kr/bunt

Hoppas att vi ses i butiken eller cafeet idag!

Klänning 1299kr finns även i mossgrönt .
Är fin även som kappa,/kofta öppen med en tight bralla och topp /blus under !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s