Två år på gymmet!

Är tillbaka i Dannes lägenhet igen. Killarna har åkt till skolan och Danne är på jobbet. Själv ska jag sitta kvar en stund och jobba innan jag åker hem.

Den här morgonen sken solen in i Dannes vardagsrum ,vilken början på den hr fredagen !

Det är helg nu hörni! Ikväll blir det fredagsmys med Vilma och någon av hennes kompisar också mormor förstås, kommer att bli så mysigt .

Hemma

Men först ska det tränas på gymmet och kanske att jag hinner med en powerwalk idag också. Var magiskt fint under min långa promenad igår .

Fina Holmsund

Just det,igår var det precis två år sedan som jag började träna på gymmet igen. Är så glad att jag äntligen,efter trettio års paus tog steget och kom igång igen. Varför jag inte gjorde det tidigare? Har en känsla av att jag visste att jag inte skulle kunna träna ”lagom” ,är liksom inte min grej att göra nånting alls lagom mycket . Nu har det gått två år och jag kan erkänna att det är väl inte så där särkilt lagom som jag tränar .Well,well det funkar och jag mår prima.

Ha en fin fredag vänner!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s