Härliga tjejer !

I dag är jag hemma i huset igen. Känns som om jag varit bortrest några dagar. Är så inspirerande att se huset med nya ögon.

Hemma
Hemma i vardagsrummet har älsklingen och jag njutit av många koppar hett kaffe ur de nya ur snygga muggarna från Victoria home

Fasen vilka härliga tjejer hörni !Åsa-på-landet,Anna-Karin,mamsen och Åsa-vid-havet.Bussiga klubben hade en träff i går hos vår gulliga Åsa-vid-havet. Tv-rummet ska få byta plats till den äldre sonens rum som nu har sitt rum på andra sidan huset . Fondväggen med planeter (som klubben tapetserade för några sedan )kändes inte lika aktuell längre . Till slut gick den att skrapa bort,vi blötte upp väggen med vatten och diskmedel och sedan var det bara att skrapa .

I Åsas matrum började vi kvällen med en fantastisk spagetti och köttfärssås.

De andra två väggarna målades mörkt grå och där planettapeten suttit ska det bli en hög panel av fyrkanter och högst upp horisontellt ska knoppbrädor sätts upp hela vägen,allt i samma grå kulör .

Åsas inspirationsbild

Hittade några fina bilder på samma tema på Pinterest . Är så grymt snyggt med sån här typ av panel. Skulle gärna vilja ha den i hela huset känner jag.

Bild från Pinterest

Kommer att bli grymt snyggt hos Åsa! Återkommer med bilder när det är klart.

Och det mysigaste av allt,som pricken över det gigantiska i:et,när jag senare på kvällen kom hem var redan älsklingen där och väntade…

Önskar Er alla en riktigt fin dag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s