Söndag

Grattis på Farsdag alla pappor ! Och grattis till mina flickors pappa . Du är en fantastisk pappa till Vilma och Du var en otroligt fin pappa till Elsa . Är tacksam för att Du finns . Vilken trevlig lördag det blev hörni .

En riktigt härlig dag i butiken och cafeet .

Hade fullt upp att hinna kolla in alla nya härligheter som ramlat in.

[Klättraren har kommit in igen]

Också alla gulliga kunder som jag fick ge inrednings tips till,hitta rätt klädstorlekar till och göra fina paket åt.Och mellan varven gav jag ett handtag till mina duktiga tjejer i cafeet också förstås.

Så roligt att ha möjligheten att få inspirera människor .

Är så tacksam för att jag har ett så fantastiskt roligt jobb och förstås för att jag har all min duktiga personal .

[Cafe Victoria]

Grymt härligt .

Det blir middag hos pappa ikväll .

Kunde inte ha en bättre pappa ,tack pappa för att du finns .

Ha en härlig Farsdag alla fina pappor !

Vi har öppet butiken och cafeet 12-16 idag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s