Det kommer att vara värt det.

Halloj,mitt i sommaren hörni! I dag mår jag bättre igen,redan efter mina träningstimmar i går lättade tyngden (i huvudet alltså)så skönt.

[Under promenaderna går vi förbi båthamnen och kollar in båtar.]

Jag har ju semester från butiken och cafeet men fortsätter förstås som de flesta egenföretagare kontorsjobba hemifrån hela sommaren. Jag kommer förstås också att fortsätta skriva och fota och hålla Er uppdaterade om både allt som händer i Victoria home,Cafe Victoria och även vad jag hittar på i huset och resor.På torsdag tillexempel är det ju dags för min stora sommarloppis .

Ser fram mot det jätte mycket.

Även om det är mycket att förbereda så känner jag att det är så himla värt det.Just det,mamma har också passat på att gå igenom sina lådor,skåp och förråd.Sweet lord hörni,det blir många härligheter att välja mellan kan jag lova.Brukar bli otroligt trevliga timmar i min trädgård .

Förra sommarens loppis tog allt slut på 1,5timme.

Tycker att det är så roligt att träffa alla gulliga människor och få bjuda på en mysig stund .

Mina favoriter är kvar och har fått mer plats i skåp och hyllor i huset,så härligt det också.

[Den här keramiken från House Doctor är en av mina absoluta favoriter hemma nu.]

Just nu har vi precis fått påfyllning av den i Victoria home.

Nu blir det gymmet,idag är det bröst- och tricepsmuskler som skall tränas,också har jag och mamma lagt till ytterligare set på varje övning.För nästa vecka åker vi nämligen bort.

Jag berättade ju att Bussiga klubben skulle till Åsa-vid-havet igår men nu blev det ändrat till ikväll.

Blir super känner jag.

Mer om vilket uppdrag vi fick imorgon.

Kram på Er.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s