Maffigt och enkelt på samma gång

I morse kände jag att jag var så värd en lååång sovmorgon. Hade en otrolig dag i butiken och cafeet igår. Hjälpte tjejerna i köket att förbereda allt för dagen med mackor,bakverk och sallader.Vi öppnade och jag passade på att ta mej en kort kaffepaus. Plockade bort all påsk i Victoria home och gjorde om på bordet där påsken stod.Det är så kul att inreda,göra om och piffa.En svart bänk fick stå nedanför med några linnekuddar på.

[Bänk 1100kr]. Kikade lite hastigt in till cafeet, och där var kön lång.Jag ställde mej i kassan för att hjälpa till och ser att både räkmackorna och baguetterna tagit slut! I köket hade tjejerna fullt upp med att göra nya. Kul att det var ännu fler gäster än vi räknat med men oj vad min personal jobbade på bra! Alla gäster fick sin mat,sallader,mackor och bakverk i tid och allt gick fint.Är så glad och tacksam att så många vill äta,fika och shoppa inredning och mode hos oss.I dag blir för återhämtning för mej.Här hemma i huset gillar jag att blanda enkelhet med något maffigt när jag inreder.

Fick en ide just angående detta härom dagen.

Jag har flera stora tuvor med höga gräs i trädgården, ”Tuvrör” Karl Forester är sorten.

Förra årets gräs är torkade och har blivit beiga,så fint.

[Vas [598kr] kopp [110kr]

Bara att klippa ner vipporna och sätta i favoritvasen.

Maffigt och enkelt på samma gång.

Sånt gillar jag.

I butiken Victoria home har vi handplockat ett riktgt fint sortiment av vaser. Stora vaser,mindre vaser och små vaser som är fina i grupp.

Nu börjar ju alldeles snart den där mysiga tiden då man kan fylla sina vaser med favoriterna från sin trädgård eller blomlåda på balkongen.

Vi har öppet både Cafe Victoria och Victoria home 12-16 idag.

Ha en fin söndag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s