Elva hundra gäster i veckan.

Go’morron på Er.

Sitter hemma i huset i min utbyggnad och laddar för en dag på jobbet .

Ofta brukar jag vara i Victoria home om lördagarna men det händer titt som tätt att jag rycker ut och hjälper till i caféet också.

Älskar cafe ljuden,kaffebönor som mals,mjölk som skummas och sorlet från gäster som har en mysig stund också lite skön musik i bakgrunden förstås .

Räknade häromdagen ut att vi serverar ungefär 1100 gäster i Cafe Victoria varje vecka, det är så himla roligt att vi fortfarande efter snart 24 år fyller våra platser. Jag är så stolt,tacksam och glad över att så många kommer till oss.

Det är något som jag tänker och känner varje gång som jag plockar disk eller hjälper personalen med att så snabbt som jag kan minska cafe kön så att väntan på godsaker och god mat blir så kort som det är möjligt för våra kära gäster.

Mellan varven är jag i Victoria home och tänder ljus,hjälper kunder och piffar .Jag har ju lovat att berätta om nyheter som ramlat in, vi får leveranser varje dag så jag brukar välja ut en del.

En av nyheterna är den här hängande hyllan som vi fått in igen efter att den snabbt tog slut.

Så fin och stämningsfull med en hylla att ställa växter på om man vill och ställningar att hänga vinglas under.Dessutom finns det krokar under där kan man hänga några fina ljuslyktor eller kastruller och redskap om man hänger hyllan i köket.

Till uterum,ovanför matbord, i kök eller i växthus älskar att kombinera funktion med ett snyggt och stämningsfullt uttryck.

Blir kul att se vad som packades upp i butiken i går också känner jag.

Nu måste jag åka.

Vi kanske ses idag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s