Bara en sån sak…

Nu är jag inne på fjärde träningsveckan efter min omstart.

[Före ett gympass på nya favorithotellet i Stockholm Downtown camper i augusti]

Det första uppehållet varade i 22 år så 8 veckors paus kändes inte som så lång tid men rackarns vad jag sliter och kämpar för att komma tillbaka där jag var i juni.

Mitt sista uppehåll berodde på min dotter Elsas plötsliga död i början av juli.

Känns fortfarande overkligt att jag aldrig får krama och träffa henne igen .Jag tror också att det kommer att ta väldigt lång tid innan hjärnan har vant sej med det nya sättet att leva på om jag säger så.

[Jag och Elsa]

Elsa var ju gravt utvecklingsstörd och var dessutom ofta sjuk av blodförgiftning ,epilepsi ,lunginflammation och problem efter operationer.

Det var ett tufft och annorlunda liv då jag stod beredd på att allvarliga sjukdomar kunde drabba Elsa när som helst och gav mej en känsla av att jag hade ett liv evig jour i 20år.

Man vänjer sej ju vid allt,det vet ju alla ,men nu när mitt liv är väldigt annorlunda mot då,så hänger liksom inte själen och psyket med.

Att alltid vara beredd och startklar att ringa till ambulansen.Eller den gången då jag fick köra själv till sjukhuset när Elsa nästan kvävdes i baksätet på min bil med hennes assistent .Allt på grund av att det inte fanns någon ledig ambulans).

Dagen efter visade sej att hon svalt en sån där rund plast kopp som sitter längst upp på spraybalsam där själva spraybalsamet kommer ut.

Nu blev det mycket om Elsa fast jag tänkte fokusera på omstarten i min träning, det går iallafall bra och jag har inte några skador eller smärtor mer än skavsår och träningsvärk,men det ingår ju.

Bara en sån sak gör att jag är nöjd,känner jag.

I morgon vänner kör vi kvällsöppet i butiken!

Då öppnar vi återigen dörrarna klockan 19 och har öppet till 21.Vi bjuder på en supermysig kväll med massor av inredning,mode,gott i glasen,tilltugg,erbjudanden och tävlingar med kanonvinster!

Anmäl dej och vännerna på kundservice@victoriahome.se

Varmt välkomna!

Kram på Er.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s