midsommar

Midsommar idag vänner!

Även om det strilar ett varmt sommarregn utanför har jag en förhoppning om en fin och härlig midsommarafton.

Jag har varit ute i regnet och plockat blommor i parken, jag har gjort midsommardukningen och namnplacerings tags som skall sitta på välkomstdrinken och sedan får de flyttas till glasen som vi använder till sillunchen.

Super med namn tags tycker jag, då slipper man alla frågor om vart mitt glas är? är det här ditt? och vems är det här?

Jag har min kusin med man och dotter på besök i helgen, så himla kul att ha fått tillbaka kontakten sen vi var barn, vi har gjort det som tradition att ses några mysiga dagar tillsammans varje sommar.

Min Vilma och Sally är lika gamla och hörs på telefonen titt som tätt sedan sist.

I dag har dom fått i uppdrag att göra en liten tipspromenad med frågor (får bli i huset i år)och att montera ihop marängtårtan till efterrätt.

Annars blir det sillunch med mammas goda hemgjorda sillar och till middagen blir det grillen och exet som står för köttet, jag gör det lätt för mej med favoriten sötpotatis pommes i ugnen och en extra plåt med rotsaker.

Min före detta svärfar och svärmor kommer också på midsommar kalaset med jordgubbar och jordgubbsbubbel.

Nu startar jag min midsommar playlist med visor och sköna sommarlåtar, den får rulla hela dagen och ge så mycket sommar som det bara går fast regnet öser ner utanför.

Fel
Den här filmen finns inte

Ha en riktigt fin dag nu hörni!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s