I dag kan jag sega på.

Har legat och dragit mej länge den här söndagsmorgonen Vilma är hos sin pappa så jag kunde utan dåligt samvete sega på hur länge jag ville.

Men jag vet hur jag är, när jag tillslut klivit upp så kommer jag igång.Skall bara dammsuga lite, här var det torrt blommorna behöver visst vatten och här behövs dammtorkas också, är de här kläderna i trappan som är på väg upp till Vilmas rum verkligen rena doften talar om något annat,blir en tur till tvättstugan och väl där så  finns det en hel del att pyssla med.

Men nu när allt är klart lägger sej lugnet som en mjuk och väldigt skön filt runt mej, då häller jag upp en kaffekopp med rykande kaffe och inredningsmagasinen plockas fram, vardagslyx på riktigt enligt mej.

Kollar igenom veckans nyheter i butiken .

Det här blev verkligen en favorit som fick följa med hem .

Vaser kan man inte ha för många av .

Och den här kudden ,älskar att byta kuddar i soffan .

Önskar Er en riktigt fin Söndag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s