Det kommer att bli ursnyggt!

Vilken dag det blev i butiken igår.

Kolla in de här nya krukorna .[ Krukorna är riktigt höga och maffiga fr[1498kr]. Väldigt smarta är det också med en löstagbar insats av plast .Älskar annorlunda inredningsdetaljer, de här ska få komma ut i sommar och få gröna härliga kalufser av växter.

Vår lampavdelning , ett av våra 11 rum & kök har blivit helt ommöblerad med nya rejäla hyllor som rymmer alla våra snygga lampskärmar och lampfötter, ovanför bordet i mitten hänger några av våra taklampor.

Det har ramlat in väldigt mycket snyggt av sammet, lampskärmar i flera storlekar, modeller och färger. Älskar de här sammetspuffarna och den här varianten som inte bara är snygg utan också är praktisk med inbyggd förvaring, dessutom massor av fina färger på sammetsöverkast vad sägs om lejongul, ljusgrå, marinblå och den trendigaste färgen roströd, finns i samma nyans och tyg som både kuddar och lampskärmar.

Bara att mixa och matcha alltså.

Jo förresten vi valde kulörer i går till både köket i butiken, det första rummet och två av väggarna i lamprummet.

Det kommer att bli supertrendigt och ursnyggt, så mycket kan jag säga…

Ha det fint hörni !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s