Söndagsmys

I dag behövde jag verkligen en riktigt lång och slö sovmorgon, för övrigt det bästa jag vet.

Har städat lite och ställde den här skålen på vardagsrumsbordet, älskar den här typen av inredningsdetaljer .

[Skålen hittar du nu i Victoria home [179kr]Gjord av ett naturligt material just den här av marmor , är fin att ställa på sängbordet och lägga klocka och smycken i .

Fick en härlig dag på jobbet igår, det har kommit in så mycket nytt ,jag skruvade ihop den här coola drinkvagnen och packade upp ännu fler snygga sammetslampskärmar, gråa den här gången.

[Drinkvagnen hittar du också i Victoria home [1500kr]

Jag är så glad att flickorna är så stora att dom uppskattar en sovmorgon lika mycket som jag.

I bland om jag skall vara ärlig tänker jag tillbaka på småbarnsåren och kan inte mer än känna så stor tacksamhet att det är över.

Jag vet att det är tabu och att man skall älska den här tiden allra mest,de är ju så otroligt söta och gulliga när de är små och visst är det säkert så som det sägs att små barn ger små bekymmer och stora barn större, kommer nog att känna av det mer om två,tre år när Vilma blir tonåring.

Men det tar jag då, nu njuter jag av att få sova på natten, slippa förkylningar och magsjukor var och varannan vecka, att kunna sitta och  äta i min takt, få gå på toaletten utan att ha en liten människa som skall sitta i knäet samtidigt , att slippa flytta bilbarnstol och bilkudde så fort vi skall åka i en annan bil och det bästa av allt, nu kan jag prata med Vilma om hennes drömmar, vilka funderingar hon har och vad som gör henne lycklig.

När det gäller Elsa ,min stora lilla tjugoåring så är det avsaknad av kommunikation en del av hennes handikapp som jag tycker så synd om henne för och som ofta leder till mycket frustration,(kanske mer för mej än för henne)men  att hon inte kan göra sej förstådd, att jag inte vet vad hon tänker eller vad hon vill, eller hur hon mår.

Jag har lärt mej se de små tecknen, mimiken, fotsparkande och att läsa i hennes ögon vad hon vill att jag skall hjälpa henne med och vi jobbar med bilder men det är förstås bara en pytte liten bit på väg.

[En nöjd Elsa]

Nu blir det söndagsfrulle och lite bläddrande i inredningstidningar.

En söndag helt i min smak.

Ha det gott hörni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s