Livslusten är tillbaka!

Det här kalaset var det studs i kan jag lova !

Helt galet vad roligt tjejerna hade igår på Hopp & skoj,själv passade jag på att gå igenom bilder och svara på mail.

Jag tjatar men va härligt det är att ljuset är tillbaka.

Tycker plötsligt att livet känns lättare att leva och skall jag analysera det (och det måste jag ju alltid göra ) så beror det säkert på flera saker.

Hormoner, inte så spännande punkt men något som styr och ställer mycket i oss.          Elsa har mått bra i flera dagar.                                                                            Jag har äntligen börjat styrketräna  igen.

Hur som så känns det väldigt skönt och jag är så tacksam att jag fått livslusten tillbaka . Elsa har ju varit slö och mest bara haft lust att sova ända sedan hon hade Rs-viruset för drygt  en månad sedan, jag har varit orolig över att det var något annat som gjorde henne så slö,men de sista dagarna har hon skrattat flera gånger och plirat lurigt mot mej med sina små ögon när hon egentligen skall sova. Otroligt va härlig det känns att ha fått tillbaka henne och att hon får vara pigg och glad igen. I eftermiddag blir det barnbio vi skall se Coco .Nu blir  det träning , har träningsvärk så det står härliga till men den brukar kännas bättre när man kommit igång .                                                                                                                                                    Ha en fin torsdag på Er.                                                                                                               /Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s