Är så glad att jag har möjligheten

Gäsp, äntligen har jag släpat mej ur sängen.

Det har blivit  både kaffe och några Ryvita innan  söndagsbrunchen.

Blev en körig dag i butiken och cafeet igår, älskar det!

När tröttheten kommer av att jag haft en sån dag är det bara skönt.

Blir glad bara jag tänker på kunderna som hittat sin nya kökslampa, hon som äntligen hittade presenten till syrran och han som blev så nöjd när han köpte en riktigt fin inflyttningspresent till sin bror.

I vårt Cafe Victoria var stämningen hög och sorlet av fikasugna och hungriga gäster bubblade hela dagen.

Fantastiskt roligt känner jag, att ha möjligheten att göra människor nöjda och glada.

Och inte att förglömma och det gör jag aldrig, min duktiga extrapersonal som jobbar helger och lov , de flesta av dom har varit hos oss minst ett år och det är verkligen härligt att se hur dom kan servera 300 gäster varje lördag och nästan lika många varje söndag ,helt fantastiskt tycker jag.

Har fixat lite på övervåningen här hemma i veckan , vardagsrumsbordet från nedervåningen har fått flytta upp och ett tag funderade jag på att ta bort vikväggen som stod mot trappan och kom på att jag hade en annan vikvägg med glas i förrådet blev en mycket luftigare känsla.

Flyttade ihop en del av min fjädersamling  på sideboardet, det är ett enkelt tips förresten när man vill bygga upp ett stilleben, ställ ihop sånt som hör ihop i färg, material eller att det faktiskt är samma sak. Fint sätt att visa upp samlingar alltså.

Väggen med hyllor här uppe är inte riktigt klar än, måste nog ta bort allt och börja om från början känner jag.

Ha en fin söndag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s