När suget startat så har det liksom

Phu , efter en lång sovmorgon med svt play och ”Bron” har jag plockat,dammsugit,tvättat och fejjat här hemma. Elsa och hennes assistent leker med klossar i matrummet ,dom bygger ett torn som Elsa får rasa ,så kul att se henne pigg igen. Fick en fin dag på jobbet igår ,packade upp mängder av snygga sammetslampskärmar i finaste rosa,petrolblå, klargrönt, grått och guld . Även ljuskällor med milt sken. Kolla in den här lampfoten hörni, finns i endast ett exemplar, den maffiga vita foten ”faces” har också kommit in igen. Idag har vi i riktigt fin vinterdag och jag njuter av allt det vita och glittriga, nu har haft vinter i snart fyra månader och jag börjar bli sugen på något nytt, även om jag tycker att vintern är vår finaste årstid .Även om jag kan gruva en smula inför våren och allt trädgårdsarbete och husfix som skall göras så brukar suget efter en ny årstid segra.

Jag är i vanlig ordning ute alldeles för tidigt för att ens fundera på någon vår, drivorna är meterhöga utanför fönstret men det spelar liksom ingen roll.

När längtan och suget har startat så har det. Jag  strosar runt i huset och njuter av ljuset som äntligen hittar in för det kan jag njuta av redan nu.Önskar Er en fin söndag

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s