Det har varit en tung vecka…

Jag har tagit ner de flesta av mina ljusslingor i veckan.

Blir lite mörkare men känns ändå avskalat och fräscht tycker jag.

Snart är vårvintern här, en ny tid med mycket mer ljus, vaser med tulpaner,vårlökar i mängder ,härligt med levande växter förstås ,men det funkar fint med evighetsväxterna också tycker jag.

Det bästa är väl att blanda och ha både riktiga och oriktiga tänker jag.Det finns ju alltid ställen som hemma som är för mörka, för kalla eller för varma där det passar bättre med oriktiga.

Har varit en tung vecka energimässigt för mej, kanske beror det på att Elsa fortfarande är sjuk och hon kommer inte hem på några dagar än i alla fall, hon har svårt att syresätta sej när hon sover på grund av Rs viruset som också blivit en bakterieinfektion i lungorna. Ofta vet jag inte riktigt varför jag känner mej så matt i bland, att all energi bara rinner av mej. Känns som om min utmattningsdepression aldrig riktigt kommer att gå över, det är bara olika långt mellan dom här otroligt tråkiga perioderna.

Spelar kanske inte någon större roll ”varför” egentligen , får väl bara köpa läget och fortsätta anpassa mej efter hur jag mår.

Men en sak är säker, det är sjukt tråkigt och efter 20 år är jag less. Egentligen är det här  inte alls den person jag är ,jag har ju oftast svårt att sätta gränser och blir lätt inspirerad och kreativ.

Alla har vi våra stenar att bära och det här är en av mina.

Tänker åka och hälsa på Elsa i dag.

I eftermiddag kommer min andra fina tjej Vilma till mej så ikväll skulle jag tro att det blir bad ute i spabadet, karameller och mormor på middag.

En fredag i min smak känner jag.

Ha en fin fredag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s