Överaskningsfesten

Åh vad jag längtat efter den här morgonen, sovmorgon och tid att hinna ifatt här hemma.

Elsa ligger på sjukhuset ännu en gång, men den här gången känns det som att komma tillbaka till de jobbiga åren då hon var liten och  inlagd mest hela tiden  känns det som.

Hon har fått RS-virus och dessutom en bakterieinfektion som dom ännu inte hittat var den är.Fick en dag med full fräs på jobbet från morgon till stängning sedan åkte jag till Elsa på sjukhuset och efter att ha myst med henne en stund och  pratat med sjukssköterskan, som trots allt tycker att prognosen är positiv för Elsa var det dags för en helt galet rolig kväll förstår ni .

Botten och toppen ,ni vet.

Vi i Bussiga klubben hade planerat en överraskningsfest till mamma som fyller 70 till veckan .

Oj oj det blev inget vanligt 70-års kalas .

När jag åkt från Elsa på sjukhuset hämtade jag mamma på  jobbet och sedan hade vi tänkt att åka ner till ”Åsa vid havet” där tjejerna förberett både med favoritmaträtt Biff Rydberg och värmt upp badtunnan, blåst upp ballonger, dukat och fixat. Allt skulle ju bli en överraskning så för att få mamma att köra förbi ner till Åsa (som bor bara några hundra meter nedanför mej) hade vi bestämt att Åsa skulle ringa och låtsas ha panik över en klänning som hon absolut ville att vi skulle komma förbi med från butiken och som Åsa bara MÅSTE ha under lördagskvällen hehe.

Det gick som planerat och där stod alla tjejer med champagne och musik flödandes ur högtalarna och feststämningen på max!

Överraskningsmomentet  var väldigt lyckat och mamma blev hur glad som helst.

Måste jag berätta att det blev en sen kväll med skratt-träningsvärk i både magen och käken idag.Tusen tack tjejer för att ni fixat en så fantastisk och minnesvärd kväll för mamma.

I dag blir det inte många knop här hemma, en repa med dammsugaren ,starta tvättmaskinen, fixa lunch till Vilma och kompis, Sedan skall jag åka och pussa på Elsa .Ha en skön söndag hörni.

/Kram Victoria

2 reaktioner på ”Överaskningsfesten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s