Botten & Toppen

Fredag är här vänner! Yey !Måste få tipsa om vår stora lamprea. Vi har samlat mängder av snygga lampor från bland andra Watt & veke och PR Home till halva priset . Vår januarirea där du hittar både otroligt sköna skor från svenska Calou och kläder pågår samtidigt .Passa på att göra riktigt bra fynd säger jag.    Under veckan som gått har jag funderat lite över det här med mitt namn på den här bloggen.

”Utöver det vanliga”

Hur väl stämmer det egentligen, är jag verkligen så utöver något alls egentligen, nä skulle inte tro det.

Men en annan sak som faktiskt kan vara det är att mitt liv verkligen är både botten och toppen. Det skiftar snabbt också. Själv åker jag med både upp och ner, hit och dit.Jag är ju ganska max och minimum som person full fart när energi finns eller bara väldigt stilla utan kraft till något alls.

Kan ju hänga ihop det där , hmmm.

I alla fall om jag skall förklara mej lite närmare.

Förra veckan då jag var på Formexmässan, den roligaste veckan på hela vårterminen (,den andra är ju på hösten och det roligaste som händer då)

Med magen full av fjärilar och i ett stort lyckorus över att få vara omgiven av all denna underbara inredning, träffa trevliga fina människor , dricka lite vin ,ta en ostbit och köpa in massor av najsigt till butiken.[Sommardrömmar överallt på mässan ]

Ni förstår ju.

Då ringer flickornas pappa som varit gullig och åkt hem till Elsa och kollat läget när jag är borta skottat och styrt upp .

”Elsa har haft kramper i natt och spytt , men jag tror att det är lugnare nu”

Hon har hamnat på sjukhuset och IVA många gånger när jag varit bortrest genom åren och varje gång är det som en stor sten lagts i mina armar, jag bär runt på den tunga stenen ett bra tag innan jag kan lägga ner den.

Nu för tiden bär jag inte runt på stenen så länge som förr jag har lärt mej att ”släppa taget”och inte oroa mej för Elsa (och Vilma)alltför mycket när jag inte är hemma.

Det här är ju kanske inget ovanligt för alla som har barn, men för mej är skillnaden på botten och toppen, jag kan må riktigt dåligt av oro och ångest, ofta för Elsa men även för annat i livet som hänger med av bara farten.

Samtidigt har jag två företag som jag älskar, superfin personal och ett jobb som jag passionerat tycker är roligt. Få utvalda men väldigt fina vänner och stöttande föräldrar.

I onsdags blev det en toppen och botten igen.Mitt i allt planerande för butiken och huvet som brinner av kreativitet och nyfikenhet över allt nytt som väller in och alla rum som inreds och fått nya namn ,utseende och funktioner.

[I butiken har våren redan kommit ]

Alla härliga kunder, presenter som jag fått göra och säljare att beställa ännu mer fin inredning av, jag hade verkligen en så härlig dag.

Efter jobbet var det föräldramöte för Holmsundsgymnasterna till klockan åtta.

Ganska slut kommer jag och Vilma hem där vid halv nio för att upptäcka att Elsa är jättesjuk ,har 39,1 i feber och rosslar jättemycket.

Natten blev orolig för mej och jobbig för Elsa. Hon fick åka in på sjukhuset igår och blev inlagd. Hoppas att hon mår bättre idag .

Det här blev mycket längre och mer navelskådning än jag tänkt, idag när det är  fredag och allt, men så blir det ibland, toppen och botten !

Ha en riktigt fin dag nu hörni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s