Ibland behövs inte stora penseldrag

Fina vänner,jag vet att jag tjatar , men vad jag gillar kontraster inom inredning.Fast det är väl härligt inom de flesta områden i livet förresten kontraster mellan människor, mellan stillhet och aktivitet, ja ni förstår.

Men nu kom jag av mej ,det var ju just inredning jag skulle prata om.

[Hemma hos mej]

Nu när vi planerar inköpen på Formexmässan är det mycket kontraster i planerna, hårt, mjukt, ljust, dovt, rustikt, modernt, recykling, you name it, det finns hur mycket som helst att välja mellan och det känns väldigt spännande.

Hemma har jag inte gjort några stora förändringar ,det behövs inte alltid stora yviga penseldrag, ibland räcker det med några duttar för att få en kick tycker jag.

En ny kruka, en bricka har bytt plats, en ny växt och några kuddar har bytt rum.

Tjopp tjopp förändring på ett kick,behövs inte mer!

Ha en fin tisdag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s