Egentligen är det ju lyxproblem.

Söndag morgon har blivit söndag lunch. Åh vad jag älskar att få ligga och dra mej extra länge på morgonen.

Vem gör inte det.

Har legat och funderat över vilken kanondag det blev i butiken igår, jag får energi bara jag tänker på det känner jag .

[20% på alla lampor ! Den här är med marmorbricka är från Watt och veke.]

I dag är det sista dagen på vår rea, passa på att göra riktigt fina och personliga fynd i alla våra elva rum & kök.

[Fina inredningsdetaljer gillar vi 20% på all inredning ,möbler och lampor sista dagen idag! Missa inte det för jösse namn ]

Annars tycker jag att det har varit en tid av för lite energi för mej efter jul känner jag. När allr känns bara tungt, Elsa har haft det jobbigt med sin epilepsi, hon krampar varannan dag minst och på det haft en förkylning. jag blir alltid orolig att det skall bli lunginflammation som varje liten virus gav när hon var liten,men nu är hon frisk igen och just idag riktigt pigg. Vilma är det full fart på så där känner jag tvärtom,att jag inte riktigt räcker till istället, energin finns inte där helt enkelt.

Sedan är det ju det här med vikten som alltid måste jobbas på…

Egentligen är ju allt det här lyxproblem kan tyckas , så känner även jag.

Men det kan likväl kännas tungt och oövervinnerligt ibland.

När det där tunga och mörka täcket lägger sej över mej måste jag påminna mej om allt jag skall vara tacksam över .

Jag är frisk , ja det är ju en klyscha men ändå så viktig att vara tacksam över känner jag.

Jag har mina fina, fina flickor .

Jag har ett jobb som jag älskar med superbra personal, speciellt mina underchefer Cicci och Frida dom är så himla viktiga för mej så dom är jag väldigt tacksam över att jag har.

Jag har ett hus som visserligen skulle behöva fixas både här och där men som jag älskar att leva i.

Jag har inte många men de jag har är väldigt fina vänner och fantastiska föräldrar som alltid finns där.

Kära nån , känns lite småpinsamt känner jag, att jag har det så här bra.

Det tunga, mörka täcket känns lättare och vardagsproblemen och oron och Elsas sjukdom känns lite lättare att hitta lösningar till eller kanske snarare att kunna leva med.

Det här funkar för mej, hur gör ni när det känns som om livet gett Er för mycket i ryggsäcken?

Önskar Er alla en riktigt skön söndag.

/Kram Victoria

2 reaktioner på ”Egentligen är det ju lyxproblem.

  1. Ja du, det är ju inte alltid så lätt att känna tacksamhet över det man tar som självklarheter. Att man är frisk, att man har tak över huvudet, att man lever i ett land med fred, att bilen startar på morgonen, att man alls har råd att ha bil, att man kan äta sig mätt, och oftast välja vad man ska äta sig mätt på. Hörde på radion om en tjej som gjorde ordning en snygg burk, la 52 lappar framför burken och sedan varje söndag skrev ner de saker under veckan som hade gjort henne glad/tacksam. Sedan la hon lappen i burken, och på nyårsafton tog hon fram burken och läste igenom allt hon glatt sig över under året. stort och smått. Under året kunde hon också ta fram burken och läsa om hon kände sig låg. Det kanske kan vara något för dig – du gillar ju både att skriva och att pyssla ihop själva burken menar jag 🙂
    Ha en fortsatt fin söndag. Hoppas Elsa får fortsätta sitt tillfrisknande.
    Kram, Monika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s