Gott nytt år på Er!

Fina kompisar idag är det Nyårsafton och årets sista dag.Jag har haft en riktigt lång och slapp sovmorgon, så jag orkar vara uppe till tolvslaget tänkte jag hehe.

Fast piggare blev jag nog inte, konstigt att man kan sova en hel natt och känna sej om möjligt ännu tröttare än kvällen innan.

Nu börjar luften gå ur mej efter den här köriga hösten och julen känner jag, kanske inte den ultimata dagen för det på nyårsafton. Kanske inte var det smartaste heller att börja ta bort julgranen och stoppa undan allt annat juligt ( tolv bordsgranar, bockar, isbjörnar, tomtar, stjärnor, fjorton granrisgirlanger och en massa annat som fyllt övervåningen ut på vindan, just idag.

Det är ganska typiskt mej, det är liksom för jobbigt att vara utmattad, så det är bättre att köra på liksom.

Men nu, nu hörni är jag klar med städningen, lunch till Vilma och dukningen för kvällen är klar,  en mörk grå linneduk med en glittrig transparent duk ovanpå och lite hemgjort pynt, massor av glitter, ljus, ballonger och ljusslingor.

Dovt, mörkt och glittrigt, blir fina kontraster tänker jag.

Det blir nog en ganska lugn nyårsafton (fast man vet ju aldrig) bara jag ,mamma, Vilma och Birgit mammas kompis.

Bad ute i spabadet, bubbel en riktigt fin trerätters meny med Rom toast till förrätt oxfile med västerbottenspotatis i smördeg till varmrätt och Kolapaj med lingon till dessert.

Vad tror ni? Visst låter det gott.

Blir nog en del spel också , brädspel alltså, Vilma fick ett spel av moster Lisa i julklapp som hon tycker är superroligt ”Ryktet går” heter det, så det blir nog en del skoj med det också.

Jag önskar Er fina kompisar en riktigt rolig och festlig nyårsafton!

Gott nytt år på Er.

/Kram Vict

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s