Tomtens verkstad

O oj hörni nu har man varit igång igen, så många och faktiskt ganska fina julkulor och girlanger har jag gjort i min egen lilla tomteverkstad i mitt garage.

Den före detta verkstaden i garaget blev i våras mitt alldeles eget pysselrum och den här tiden på året faktiskt lite som tomtens verkstad ( det är jag som är tomten hehe).Det är så skönt att ha ett rum som får vara rörigt med julklappspapper, lim, snören, lack och allt möjligt annat som jag bara kan låta vara framme.

Här sitter jag ofta och länge med min kaffekopp och lyssnar på julmusik och pysslar tills axlarna värker.

Tid och rum försvinner och det är hur mysigt som helst.

Jag skall slå in några av julkulorna som jag gjort och ge bort som julklapp, kul att ge något man gjort själv också känner jag.

Ta’re lugnt nu hörni,de här sista dagarna och försök att hitta stunder att njuta av julen så ofta du kan.

I dag blir det butiken och cafeet ,det brukar bli många julklappar som skall slås in , förresten hörni , vi slår in presentkorten också, i ett paket,om du önskar, då blir det ju liksom en julklapp ändå, ni förstår vad jag menar.

Tjingeling, vi kanske ses idag!

Kram på Er

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s