Jag vet ju hur det brukar bli

Sista julveckan är här nu.

Min låånga julplaylist spelar fin julmusik, ljusen är tända,kaffet är hett och jag äter alldeles för många käck och pepparkakor.

Jag är ganska klar egentligen med både julmat , vi kör alltid knytis och på min lista står det saffranspannkaka med hjortronsylt och lättvispad grädde, julskinka, potatis, glögg, och karameller. Julklapparna  är ganska klara och dukning planerad. Det var min målbild i år , att hinna klart det mesta en vecka innan jul.

Jag ju hur det brukar bli när det gäller mej, då läggs något annat ovanpå allt annat.

Kanske jag skulle ta och luta fisken själv i år? He he

Skämt och sido ,det skulle jag ju aldrig göra , men det blir nog massor av girlanger och julkulor av papper. Kanske att det blir några som får såna i julklapp hmm.

Nu har jag också hittat en stans med stjärnor, den måste provas idag och kanske kan jag få plats med ännu fler ljusslingor i huset och förresten det hade varit trevligt med sånghäften på julbordet så vi kan sjunga en truddelutt eller två, det är ju alltid trevligt.

Annars är det en lång mötes-prommis med mamma som väntar idag, det är så otroligt fint ute nu, det pirrar i hela kroppen av lycka att julen är vit och så där magisk i år.

Ha det fint nu hörni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s