Åh vilken julafton!

Åh vilken julafton Bussiga klubben hade igår. Jisses Amalia.Har lätt träningsvärk i skrattmuskeln idag (den är tragiskt otränad ).Vi pratade en del om vad vi gjort under de här snart femton år som vi hjälpt varandra , vi har tapetserat, målat , grävt rabatter, flyttstädat och julpyntat å hej å hå . Helt fantastiskt vilka tjejer! Är väldigt tacksam att få vara en del av det här sköna gänget. Tusen tack och puss, puss på Er.  I kväll hörni händer något väldigt spännande .I dag blir det kånkande av julgranar, adventsljusstakar, sköna fårskinn, glittriga julkulor, renar och massor med mer julmys.

Vi skall nämligen ställa ut och julinspirera på Annas motorklubb på Motorcentralen.

[Bussiga klubbens jul]

Den här gången blir det en inspirerande föreläsning av Shahrzad Kiavash. Shahrzad har efter en sjukdom som nästan tog hennes liv varit tvungen att genomgå benamputation. Efter år med stapplande steg med kryckor skall hon nu med hjälp av benproteser tävla i triathlon!  Som du förstår så kommer hon att inspirera med sin positiva glädje och kraft.  Den här kvällen skall också Victoria home vara med på ett hörn och vår uppgift är att inspirera inför julen och få många fina möten med härliga tjejer.

En superkväll alltså!

Ha en fin tisdag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s